Dry-needling is gebaseerd op het systeem van Oosterse acupunctuur . Er wordt gepast respect betoond aan de geschiedenis en culturele traditie van deze geneeskunst, terwijl we proberen om waar mogelijk een moderne, wetenschappelijke benadering te kiezen.

We hebben veel verschillende behandelingstechnieken en dry-needling is een van de vele mogelijkheden die we soms voorstellen.

Bij Chiropractic Center Brussels gebruiken we dry-needling voor twee doeleinden:

  • Pijnstilling
  • Trigger Point Therapie

De naalden blijven meestal tussen de twee en vijftien minuten staan. Over het algemeen is de behandeling pijnvrij . Het gebruik van acupunctuurnaalden wordt beschouwd als een zachter alternatief voor diepe massage en andere manieren om triggerpoints te behandelen.

Een minderheid van de patiënten ervaart pijn bij de behandeling. Dit is tijdens de behandeling voelbaar en kan soms enkele uren duren. In elke fase van onze interactie zullen we altijd de voorgestelde behandeling uitleggen. Zoals altijd is de voorkeur van de patiënt een cruciale factor bij elke besluitvorming.

Bij gebruik wordt dry-needling gecombineerd met andere chiropractische behandelingstechnieken om een ​​ optimaal behandelplan voor een bepaalde patiënt te bieden.

Als u meer wilt weten, vraag het dan aan uw chiropractor.

Gerelateerde pagina's

Recente berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

nl_NL
Delen