1. 5
  2. Condition
  3. 5
  4. Sportblessures

Sportblessures

Sportblessures kunnen erg frustrerend zijn omdat ze ons er vaak van weerhouden om te doen wat we juist graag willen doen.

Hoewel incidentele blauwe plekken en kneuzingen vaak voorkomen, moeten verwondingen die langer dan een week aanhouden niet worden genegeerd.

Bij Brussels Chiropractic is het ons doel om u te helpen om uw maximale capaciteit te benutten.

Onze chiropractoren zijn beide enthousiaste amateursporters en hun sport is erg belangrijk voor ze. U moet ons geloven wanneer we zeggen dat we nooit van u zullen vragen om te stoppen met wat u graag doet.

Als het nodig is om een pauze te nemen van dergelijke activiteiten, is het doel altijd om u zo snel en veilig mogelijk weer op de been te krijgen.

Naast de traditionele Chiropractische Manipulatie maken onze chiropractoren gebruik van moderne technieken zoals Kinesiotaping en Functionele Rehabilitatie Training om u weer in vorm te krijgen.

Tijdens het eerste bezoek aan uw chiropractor zult u uw conditie en persoonlijke doelen bespreken. Deze informatie, samen met het diepte-onderzoek, zullen bepalen met welk behandelingsplan u de meest optimale effecten zult bereiken.

Recente berichten

Summer Vacation

The clinic will be closed for vacation from July...
open sign broad through the glass of window at coffee shop

Opening november en december

As we all know, from 2nd November until 13th...
nl_NL
Delen