1. 5
  2. Condition
  3. 5
  4. Werkgerelateerde blessures

Werkgerelateerde blessures

Werkblessures komen veel voor. Soms is de oorzaak duidelijk zoals een ongeluk of slijtage als gevolg van zwaar werk. Andere blessures ontwikkelen zich langzaam door de tijd heen. Een kantoorbaan kan vaak leiden tot een verkeerde houding of Repetitive Strain Injury (RSI).

Wat de oorzaak ook is, werkgerelateerde blessures kunnen erg vervelend zijn omdat het te maken heeft met uw inkomen en de ontwikkeling in uw carrière.

Bij Brussels Chiropractic is het ons doel om uw dagen van ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid tot een minimum te beperken. Ons doel is niet alleen om een snel herstel te bevorderen, maar ook om u gezond en productief te houden.

Als u leidt aan werkgerelateerde aandoeningen, of wanneer u bang bent dat uw werk bemoeilijkt word als oorzaak van een blessure kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 02 808 94 24 of en e-mail te sturen naar info@brusselschiropractic.be.

Wij handhaven strikte vertrouwelijkheid rondom onze afspraken en gegevens.

Recente berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

nl_NL
Delen