1. 5
  2. Condition
  3. 5
  4. Migraine

Migraine

Hoofdpijn en Migraine zijn één van de meest voorkomende redenen waarom patiënten een arts raadplegen. Onderzoeken wijzen uit dat 15% van de mensen last heeft van migraine en 80% van herhaaldelijke spanningshoofdpijn.

Omdat hoofdpijn zo vaak voorkomt hebben veel mensen geleerd om hier mee om te gaan. Onze ervaring bij Brussels Chiropractic is dat dit niet zo hoeft te zijn.

Er zijn geen wonderbehandelingen, maar veel patiënten ervaren spectaculaire verlichting van problemen waar ze al jaren en soms tientallen jaren last van hadden.

Het is belangrijk om in te zien welke factoren aanleiding kunnen geven tot hoofdpijn of migraine, zoals stress, hormonen, het weer en bepaalde voedingsmiddelen.

In onze kliniek kijken we echter niet alleen naar de triggers, maar ook naar de bron van het probleem. Op deze manier kunnen we een accurate diagnose en een effectief behandelingsplan opstellen.

Tijdens het eerste bezoek aan uw chiropractor zult u spreken over uw conditie en uw levensstijl. Dit zal gevolgd worden met een diepteonderzoek.

Recente berichten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

nl_NL
Delen