De eerste afspraak

Het doel van de eerste afspraak is het stellen van een diagnose. We zullen beginnen met het stellen van een aantal vragen. Dit zal gevolgd worden met een grondig onderzoek. Deze informatie is belangrijk om een goed beeld te krijgen over de oorzaak van de problemen, hoe we dit kunnen verbeteren en hoe we herhaling kunnen voorkomen.

Wanneer de pijn recent is zullen we uitzoeken welke behandeling we kunnen uitvoeren om de pijn zo snel mogelijk te verminderen. Als het een ouder probleem is zullen we onze tijd niet alleen besteden aan de bron van de pijn, maar ook aan de oorzaak ervan.

De tweede afspraak

Bij de tweede afspraak ontvangt u de resultaten van het onderzoek van de eerste afspraak. Uw chiropractor zal gedetailleerd beschrijven wat het probleem is en wat we eraan kunnen doen. Soms is het nodig om een verwijzing naar een medische dokter of chirurg te bespreken, maar in de meeste gevallen worden de patiënten in onze kliniek behandeld.

Tijdens deze afspraak zal ook een behandelingsplan worden besproken en de nodige behandeling zal worden besproken. Als alles helder is uitgelegd, kan de behandeling beginnen.